Mötesplatsen om  byggmaterial – byggsektorns kärna

Byggmaterial spelar en central roll för en långsiktigt hållbar samhällsbyggnad. Samverkan i hela värdekedjan är nyckeln till framgång i utvecklingen av bygg- och fastighetssektorn för att nå klimatmålen och andra hållbarhetsmål.

Skapa nya affärsmöjligheter och knyt värdefulla kontakter genom att ställa ut på Byggmaterialdagen. Missa inte chansen att vara en del av Byggmaterialdagen!

Varför Byggmaterialdagen?

Varför ska du bli partner och ställa ut på Byggmaterialdagen? Vad innebär det att ställa ut, och vilka besökare kan du vänta dig?

byggmaterial - plaströr
personer talare med varandra - bli partner

Bli partner

Upplev en unik möjlighet att bli en del av vår dynamiska mötesplats där utställare och besökare med ett gemensamt intresse för byggmaterialbranschen möts och skapar nya, värdefulla kontakter. Välj ett partnerpaket som passar er bäst. 

Temaområden

Utforska framtidens hållbara byggande med fokus på resurseffektivitet, marknadskrav, renoveringspotential och innovativ materialutveckling. Upptäck hur vi kan skala upp cirkulära flöden, ställa rätt beställarkrav och implementera nya lösningar för att driva på byggsektorns hållbara omställning.

Två ersoner går inne i en byggnad

Kontakta Byggmaterialdagens team

Vill du bli partner eller har du tips eller frågor kring årets program tveka inte att kontakta oss.

Lina Hann

Projektledare

Liv Ljungqvisr

Operativ projektledare

Tobias Haupt

Säljare

Tobias Haupt Amedé

Skicka e-post
+46 8 749 44 16

jenny svärd, vd byggmaterialindustrierna

Programansvarig