Varför bli partner och ställa ut på Byggmaterialdagen?

Skapa nya affärsmöjligheter och knyt värdefulla kontakter genom att ställa ut på Byggmaterialdagen. Missa inte chansen att vara en del av Byggmaterialdagen!

Maximera din synlighet

Genom att bli partner och ställa ut på Byggmaterialdagen får ditt företag en möjlighet att synas bland branschens aktörer. Med över trehundra deltagare och nära sjuttio talare från hela sektorn, säkerställer du att ditt varumärke når rätt målgrupp. Dra nytta av denna plattform för att visa upp dina produkter, tjänster och innovationer.

Nätverka med beslutsfattare

Byggmaterialdagen samlar experter, politiker, myndigheter och andra aktörer inom bygg- och fastighetssektorn. Som utställare får du en chans att knyta värdefulla kontakter, utbyta idéer och samarbeta med personer som har direkt påverkan på branschens framtid.

Få tillgång till exklusiva partnerpaket

Våra partnerpaket är skräddarsydda för att ge dig maximal nytta av din medverkan. Oavsett om ditt mål är att öka varumärkeskännedom, lansera nya produkter eller stärka affärsrelationer, finns det ett paket som passar dina behov. 

Delta i branschens viktigaste diskussioner

Årets temaområden – resurseffektivt och cirkulärt byggande, beställarkrav för hållbar omställning, potentialen med renovering och uppgradering, samt innovation och materialutveckling – är i framkant av branschens utveckling. Som utställare blir du en del av dessa viktiga samtal.

Bidra till en hållbar framtid

Genom att delta som partner visar ditt företag sitt engagemang för en hållbar samhällsbyggnad. Byggmaterial spelar en central roll i att nå klimatmålen, och samverkan i hela värdekedjan är nyckeln till framgång. Visa ditt företags ledarskap i hållbarhetsfrågor och bidra till en grönare framtid.

Att ställa ut på Byggmaterialdagen - Steg för steg

Att ställa ut på Byggmaterialdagen – Steg för steg

1. Välj vilket partnerpakt som passar bäst för er verksamhet
2. Kontakta våra säljare för att boka er plats
3. Förbered er och fundera ut ett mål med ert företags medverkan på Byggmaterialdagen
4. Marknadsför ditt deltagande i dina sociala medier med våra bannerkit
5. Bjud in dina kunder till mässan med dina fribiljetter

Byggmaterialdagens team

Tveka inte att kontakta vårt team

Lina Hann

Projektledare

Liv Ljungqvisr

Operativ projektledare

Tobias Haupt

Säljare

Tobias Haupt Amedé

Skicka e-post
+46 8 749 44 16