Byggmaterialdagen gick första gången 2023 och lockade då 300 deltagare och nära 70 talare från hela sektorn.

Om Byggmaterialdagen – Byggmaterial spelar en central roll för en långsiktigt hållbar samhällsbyggnad. Samverkan i hela värdekedjan är nyckeln till framgång i utvecklingen av bygg- och fastighetssektorn för att nå klimatmålen och andra hållbarhetsmål.

Stockholmsmässan tillsammans med Byggmaterialindustrierna hälsar dig välkommen till en heldag där du ges möjlighet att lyssna på, samtala och nätverka med experter, innovativa företag, politiker, myndigheter och aktörer i bygg- och fastighetssektorn.

Datum
14 november 2024, Stockholmsmässan

Vanliga frågor & svar

Vad är Byggmaterialdagen?

Byggmaterialdagen är en årlig konferens som fokuserar på hållbarhet och innovation inom byggmaterialindustrin. Den 14 november 2024 samlas experter, företag och beslutsfattare på Stockholmsmässan i Älvsjö för att diskutera aktuella frågor och nätverka kring resurseffektivitet, beställarkrav, renovering och innovation.

När och var äger Byggmaterialdagen rum?

Byggmaterialdagen är tillbaka den 14 november 2024.

Adress: Stockholmsmässan, Mässvägen 1, 125 30 Älvsjö

Hur blir vi partner på Byggmaterialdagen?

Klicka på länken bli partner och ta del av våra partnerpaket. Vill du boka, kontakta vårt team för vidare dialog – kontakta oss.

Vilka kan gå på Byggmaterialdagen?

Byggmaterialdagen är en branschmässa och välkomnar alla inom bygg- och fastighetssektorn.

Earlybird-erbjudande har startat och gäller till och med 1 september. – till biljetter →

Vad kan jag förvänta mig av mitt besök på Byggmaterialdagen?

Vid ditt besök på Byggmaterialdagen kan du förvänta dig en fullspäckad dag fylld med möjligheter att lära dig, nätverka och diskutera med ledande experter och aktörer inom bygg- och fastighetssektorn

personer talare med varandra - bli partner

För partner

Missa inte möjligheten att bli en del av vår mötesplats där utställare och engagerade besökare med gemensamma intressen för branschen knyter nya kontakter och gör affärer. Boka dig idag, eller skicka in en intresseanmälan.

besökare

För besökare

Som besökare erbjuder Byggmaterialdagen dig en unik möjlighet att utforska de senaste trenderna inom byggmaterial, knyta kontakter med branschfolk och upptäcka nya produkter och leverantörer.